Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Verhuisfirma Van Maele-Proot in Westkapelle, Knokke-Heist

Verhuizingen Van Maele-Proot is een verhuisfirma gevestigd in Knokke-Heist (Westkapelle) en gespecialiseerd op vlak van verhuizingen, meubelliften, meubelbewaring en groupagediensten.
Via onze meubelliften kunnen wij meubelen plaatsen tot de 10e verdieping. Wij bieden verwarmde en geventileerde meubelbewaring en wekelijkse groupagediensten tussen Gent, Antwerpen en Brussel.

Naast verhuizingen van woonmeubilair en kantoormeubilair kunt u bij Van Maele-Proot ook terecht voor speciaal vervoer van antieke meubelen, schilderijen en kunst én montage en demontage van meubilair. Onze verhuizers verhuizen alles met de nodige zorg. Dozen, bubbelplastiek, plakband, kleerkastjes, ...
Verhuisfirma Van Maele-Proot heeft 30 jaar ervaring op vlak van verhuizingen, meubelliften, meubelbewaring en groupagediensten, en dit zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Stipte afspraken, een uitstekende service en interessante prijzen zijn onze grootste troeven. Contacteer Van Maele-Proot voor een GRATIS offerteaanvraag.


 

Verhuizen doet u met Van Maele-Proot

Bij Verhuizingen Van Maele-Proot uit Knokke-Heist (Westkapelle) zetten wij ons met man en macht in om uw verhuis tot in de details te verzorgen. Onze verhuizers doen beroep op hun jarenlange ervaring om uw verhuis vlekkeloos te doen verlopen. Onze verhuisdiensten zijn zowel in het binnenland als buitenland beschikbaar. De mate waarin u onze verhuisdienst inschakelt kiest u geheel zelf. U kan al uw bezittingen zelf inpakken, waarop wij deze laden en vervoeren, of u kan ons inschakelen om alles in te pakken en te vervoeren.

 

Ook voor verhuisliften en meubelbewaring kunt u bij ons terecht. Contacteer ons voor meer informatie!

Verhuizingen Van Maele-Proot, Verhuizingen in Knokke-Heist;

Tijdens uw verhuis zorgen wij ervoor dat alle meubelen ingewikkeld worden in dekens. Deze dekens worden gratis ter uwer beschikking gesteld. Inpakmateriaal zoals verhuisdozen, plakband, kleerkastjes, bubbelplastiek, matraszakken en hoezen kunnen bij ons aangekocht worden. Wij demonteren en monteren uw meubilair ook, vakkundig en vlot.

 

Via onze liftservice beschikken we over verschillende verhuisliften die ook afzonderlijk gehuurd kunnen worden met operator.

 

Onze groupagedienst laat ook toe om grote spullen te verhuizen.

 

Kortom, Verhuizingen Van Maele-Proot is een gespecialiseerde firma die thuis is in alle facetten van het verhuiswerk. Contacteer ons zeker voor meer informatie bij uw volgende verhuis!

 

Leon Van Maele-Proot

Verhuizingen Van Maele–Proot is een familiebedrijf dat zich al verschillende generaties ontfermt over al uw verhuisperikelen.

 

Wij bieden verhuisdiensten aan voor woonmeubilair en kantoormeubilair, een liftservice en wekelijkse groupagediensten aan.

 

Wij staan voor stipte afspraken, een perfecte service en competitieve prijzen!


 

Liftservice

Onze verhuisfirma, Van Maele-Proot uit Knokke-Heist (Westkapelle) stelt ook een liftservice met verhuislift ter uw beschikking. Opsteken of beneden plaatsen van uw spullen of bouwmaterialen is zo voor ons geen probleem. Ook onze meubelliften zijn altijd nuttig tijdens uw verhuis. 

Onze liften hebben een bereik tot en met de tiende verdieping. U kan twee medewerkers inschakelen wanneer u een lift bij ons huurt, om u te helpen met het verplaatsen van uw materiaal. Onze liftwagen, die kwaliteit met flexibiliteit combineert, kan u ook met 1 persoon huren.

Wanneer u uw meubelen verhuist, dan kan u ook gebruik maken van onze meubelbewaring of groupagedienst.

Wij zijn al jaren de voorkeurspartner van verschillende meubelzaken, keuken- en badkamerfirma's. Contacteer ons daarom voor een antwoord op al uw verdere vragen.

Bewaren


 

Meubelbewaring

Bij Verhuizingen Van Maele-Proot uit Knokke-Heist (Westkapelle) is ook meubelbewaring mogelijk. Wanneer u bij een verbouwing of verhuis uw meubelen tijdelijk wil stockeren, dan kan u voor een onbeperkte periode onze stockagedienst inschakelen. Deze dienst is zowel voor private als professionele doeleinden.

 

Wij zorgen ervoor dat onze opslagplaats verwarmd en goed geventileerd is. Daarnaast is ze beveiligd met een politiealarm. Wij gebruiken dekens om uw meubelen in te wikkelen.

Voor de verhuis van meubelen kan u ook gebruik maken van onze meubellift of groupagedienst.

Voor meer informatie mag u ons altijd verder contacteren.

 


 

Een verhuis tot in de puntjes

Onze ervaren vakmannen verzorgen uw verhuis tot in de puntjes, zowel in het binnen- als buitenland.

Ofwel pakt u uw servies, glazen, ea...zelf in, ofwel helpen wij u daarbij. Wij beschikken immers over aangepast inpakmateriaal en stellen deze ter beschikking.

Tijdens de verhuis pakken wij alle meubelen in dekens in. Deze zijn tijdens de verhuis gratis ter uw beschikking.
Hierbij kan u ook gratis gebruik maken van kleerkastjes.

Groupagedienst

Voor het vervoer van grote spullen zoals een fiets, machine of meubelstuk, kunt u gebruik maken van de groupagedienst. van Van Maele-Proot uit Knokke-Heist (Westkapelle).

Onze groupagedienst rijdt wekelijks tussen Brussel, Gent en Antwerpen.

Ook voor uw meubelbewaring of meubellift moet u bij verhuisfirma Van Maele-Proot zijn.

 

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

 Bereken route